RochOs

Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av rochos - 1 augusti 2013 13:15

Idag var jag och Rulle på en ridtur, vi har haft lite semester från ridturer, han och jag. Ju äldre han blir desto jobbigare har han det med värmen och insekter och då känner jag att inte ska han ut och ridas i det heller. Varken han eller jag har det roligt då vilket är ju en viktigt bit.

Här om dagen fick de flytta in i vinterhagen pga torkan, sommarhagen är som en savann i Afrika vilket ledde till att jag till slut fick jag börja stödfodra lite. Så istället för att slösa på fjolårets hösilage så fick de byta hage istället.


För att återgå till ridturen så kändes Rulle väldigt pigg och glad idag men så var det heller inte lika varmt och inte heller var det tokmycket skit i luften. Inte till en början i alla fall..

Vi tog Skrotrundan och det blev lite trav och galopp där det gick och på hemvägen, på hygget, så flockade vi tyvärr av massa äckliga bitande insekter och Rulle blev, milt sagt förbannad till slut. Och tyvärr var dev väldigt efterhängsna så vi hade dem efter oss en bit på grusvägen innan vi lyckade skaka av oss dem och vi hade turen att kliva in i stallet precis när det kom ett kortare skyfall.


 


Ovido - Quiz & Flashcards