RochOs

Alla inlägg den 1 juni 2012

Av rochos - 1 juni 2012 13:55

Jag har svarat på ett par annonser både på Blocket och Hästnet men ingen av säljarna har hört av sig, säg är inte det konstigt?. Vill man sälja eller inte?? Och även om nu varan skulle vara såld så tycker jag personligen att det hör lite till god ton att man svarar för tackat intresse men varan är såld. Så gör jag i alla fall.. Men jag är kanske för gammalmodig, vad vet jag...

Visst, säljaren har kanske åkt på semester men varför lägger man då ut en annons och sen åker bort? Eller så har kanske säljaren fått miljoner med svar men hur lång tid tar det att svara  typ 2 sekunder, något överdrivet.

Men besviken blir man i alla fall för noll svar...

Av rochos - 1 juni 2012 09:34

Nog för att det kanske behövdes lite regn men vad då överdriva?. Igår på jobbet kom det värsta skyfallet, det haglade en kort stund, det åskade och det mullrade hela tiden!.

Ringde hem till sonen senare på dagen men där hade åskan inte gått förbi och inte hade det kommit något skyfall heller.

Marcus fick klä på grabbarna med regntäcken och Rulle fick på sig sitt nytt nya täcke från HW och jag var ut för en stund sen och kände under täcken på grabbarna och båda var helt torra och då har det regnat sen igår kväll och då har Oskar på sig ett lågpristäcke från Börjes som han fick ärva av Rulle eftersom passformen på det täcket inte passade Rulle alls. Den var för kort över ryggen och kanade ner på ena sidan hela tiden. HW täcken ligger kalas på Rulle. ”Börjetäcket” passade Oskar bra men kanar liiite men inte så det stör. Så inte är det fel på lågpristäcken bara de passar hästen.

Ovido - Quiz & Flashcards