RochOs

Alla inlägg den 3 juni 2012

Av rochos - 3 juni 2012 18:00

Eller motionerade och motionerade, båda har skrittats en varsin halvtimma.

Rulle först ut och vi hann rida mellan skurarna och jag måste säga att idag kände jag aboslut inget konstigt alls. Hoppas det förblir så,


Även med Oskar hann jag också rida mellan skurarna, det var bara på vägen hem jag fick regn på mig. Måste säga att det går hur bra som helst att rida honom i skogen barfota, han traskade på som sjutton och jag tycker att han är mycket mindre snubblig nu men vi hade lite diskussioner huruvida han skulle gå genom massa vatten efter gårdagen regn. Han tyckte det inte och jag tyckte precis tvärtom. Han vann men han blev straffad genom att traska offroad ..hehe..

När vi red ut så ledde jag honom till skogen innan jag satt upp och samma sak på vägen hem, jag hoppade av innan grusvägen. Tror att han uppskattade det väldigt


 

Av rochos - 3 juni 2012 11:20

Det har aldrig hänt att jag har behövt natta häst på box i juni men igår blev det så. Tog ju in grabbarna på eftermiddagen för lite vila från vädret och för att torka upp men vädret blev bara sämre och sämre så de blev faktiskt kvar inne över natten. Läste i morse att det här var det sämsta vädret sen 1928.

Rulle var inte direkt lycklig i morse kan jag säga. När jag skulle ta ut honom ur boxen och hade Oskar i andra näven så hade han så bråttom att han trängde sig ut och drog ut på hövallen. Jag och Oskar efter men inte lät Rulle sig infångas så jag och Oskar vände oss om för att gå upp till hagen. Tänkte att må det bära eller brista med att antingen stannar Rulle kvar på vallen tills jag har släppt ut Oskar eller så hänger han med.

Det blev det senare alternativet, inte ville Rulle bli kvar ensam inte   


Får se om jag hinner ta en kort skrittrunda med Rulle mellan skurarna idag. Nu har han fått vila sen onsdags så jag hoppas vad det nu var jag kände bara var en inbilling!


 


Ovido - Quiz & Flashcards