RochOs

Alla inlägg den 31 juli 2012

Av rochos - 31 juli 2012 20:51

Nåja, för Rulles del ett ytterligare skrittpass fast denna gång varierade vi oss genom att skritta mot Espesta och det blev prick 46 minuter fram och tillbaka   . Har en intervallapp installerade på mobben så den ställde jag in på 23 minuter och när den signalerade att tiden har gått ut så vände vi hemåt och ingen hosta från honom idag.


Oskar red jag bort till grusvägen och han skötte sig galant. Det var så att han till och med frustade på vägen bort! Nästan inga bromsar, bara någon enstaka så det var en perfekt tur.


Idag fick jag plocka bort styngflugeägg på båda, första gången för i år. Gick och tänkte för mig själv när jag mockade i hagen innan ridturerna, att styngflugan har hållt sig borta men tji fick jag. Det var inte alls mycket, bara lite på frambena på båda. Förra året var ju hemsk, massor och i flera omgångar.


 

Av rochos - 31 juli 2012 10:42

Kom på en sak som jag glömde nämna igår. Rulle hostade ett par gånger, en torr hosta, lät som han hostade bara luft. Han hade ingen temp eller snorig. Får hålla koll på det där, är lite orolig över om det är så att han har reagerat på halmen som grabbarna har fått ut i hagen. Nu har de inte fått mer halm sen lördags eftersom deras hage gjordes större men jag ska hämta mer sly idag för säkerhets skull.


 

Ovido - Quiz & Flashcards