RochOs

Alla inlägg den 12 februari 2014

Av rochos - 12 februari 2014 18:47

Idag fick grabbarna hovvård och Rulle skötte sig fantastiskt bra, ja alltså efter hans mått. Han slumrade till t o m!! Jag kan inte minnas när det hände senast.

Oskar skötte sig bra han med.

Sjefen skötte sig utmärkt bra han med men tyvärr har han fått gå med ett nummer för små skor och det har troligtvis genererat i att han har fått hålväggar på tre hovar och alla de sitter i tån. Förra hovisen har anpassat hoven efter skon och inte tvärtom. Så nu har jag i fått i uppgift att hålla rent där hovisen (som för övrigt nu har blivit godkänd av Jordbruksverket) karvat.

Aja, annars har han kanonfötter, samma braiga kvalite som Oskar och han har som Rulle en framhov som är något mindre än den andra och gissa vilken?... japp, samma lika som Rulle, dvs vänster hov.

Hovisen tyckte att det kunde vara en god idé att ta ut equiterapeut och gå igenom honom för han checka av honom, vilket jag faktiskt ändå hade tänkt att göra. För Oskar behöver nog också en genomgång. Så snart blir det till att slå en pling till Lina och be henne komma ut.


 

Sjefen och Hovis myser

 

Ovido - Quiz & Flashcards