RochOs

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av rochos - 20 maj 2012 20:34

Lejde bort Oskars bad idag, tänkte att jag skulle ha en hästfri idag och bara fixa i rabatter och jordgubbslandet och sen slänga mig i en solstol för att njuta av sista lediga dagen innan ny arbetsvecka.

Att jag inte har rensat och gjort fint i rabatterna tidigare är för att vädret inte har varit på min sida men nu är det gjort och jag tror att det blir en sväng förbi Plantaget någon dag och spenderar lite pengar på nya blommor.


Tror faktiskt att det blir nog sista säsongen med eget jordgubbsland. Det blommar väldigt dåligt och blir det inte mer än så här får det vara.

Och ja jag vet att man ska förnya plantorna ca var 5e år (tror jag att det var) men vete tusan om jag har lust att hålla på längre. Men jag ångrar mig säkert och tar sticklingar och sätter nytt för så här goda jordgubbar får man inte när man handlar på kartong!


Nåja men jag tog en tömkörningssväng med Rulle ändå. Solen gick i moln och jag blev rastlös och han fanns i närheten. Samma tråkiga runda som igår men det är helt klart roligare att tömköra än att bara leda i grimskaft. Nu får båda han och jag jobba lite.


Sånt här bra väder hade vi 14/4, lite mer än en månad sen.....


 



Ovido - Quiz & Flashcards