RochOs

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av rochos - 30 maj 2012 21:59

Tog en kortare skrittur med Rulle på lunchen och den blev ännu kortare för jag fick hoppa av på hemvägen pga att han bajjade precis utan för syrrans garageuppfart = ej ok. Så på tillbaka vägen, så var det bara att hoppa av och sparka ner skiten i diket och sen knalla hemåt till fots. Det finns liksom ingenstans att hoppa upp igen när man rider barbacka och jag kan inte svinga mig upp så där graciöst och fint som man ser en del göra på tv eller live.

Vet inte vad Rulle har fått för sig, för den senaste tiden så har han fått för sig att bajja precis utanför syrrans hus eller hos grannen bredvid och det spelar ingen roll om det är på ”utvägen” eller på hemvägen.. han prickar in det precis just där, tokhäst.

Jag är noga med att sparka bort skiten så inte grannarna har något att klaga på. Nu tror jag inte att de skulle göra det men jag tycker att det hör till god ton att man städar efter sin häst om det hamnar utanför någons hus.


Är jag lite schalur, tyckte att Rulle inte kändes helt fräsch idag men jag såg inget när jag gick bredvid. Men nu kommer jag inte hinna att rida på 2 dagar så om det var något så hoppas jag att han vilar bort det.


Av rochos - 30 maj 2012 10:49

Igår blev det ingen skrittur på Rulle för vi hade lite våraktiviteter med jobbet vilket var trevligt. Men förrgår var jag så klart ute och skrittade honom och det blev lite längre än 30 min och han kändes bra i skritten (som vanligt). Jobbade lite med formen kortare stunder. Tänkte ge mig iväg sen här på lunchen och ta en sväng. De närmaste veckorna kommer det säkert bli lite mindre ridning pga av det är nybakade studenter på gång, nej ingen av mina men syrrans son och Steffes syrras son går ut gymnasiet och det ska ju fixas presenter. och vad köper man till killar i studentpresent?? Hade ju såna problem med vår äldsta son förra våren men till slut köpte jag en klocka till honom.

Ovido - Quiz & Flashcards