RochOs

Alla inlägg den 1 september 2012

Av rochos - 1 september 2012 10:20

Men jisses så det regnar, det har verkligen regnat oavbrutet sen torsdags kväll. Hur mycket regn finns det? Har hört någonstans att det tydligen alltid(?) kommer en viss mängd nederbörd om året och stämmer det, så lär vi väl inte få någon snö i år alls eller?

Nå bara det blir lite tjäle i backen så är jag nöjd, vill inte ha någon slaskvinter. Då går det ju inte att rida någonstan i princip.

Som ni förstår så red jag inte igår men grabbarna fick sova inne i alla fall. Täckena som de hade på sig har hållt dem torra men de fick ha dem på sig i någon timma så täckena skulle torka upp lite. Det första Rulle gör när han kommer in i boxen är att slänga sig ner och rulla.. med ett sjöblött täcke, schysst kille. Blöt häst som rullar sig torvmix, hela han blev brundammig med inslag av spån, jättekul att ta av honom täcket sen.

Det är någon fix idé som han fick för något år sen, man ska rulla sig boxen det första man gör och det är något han gör varje gång han står inne.

Öppnade året första hösilagebal igår, den var perfekt, så där lagom fuktig och luktade så där gott. Nästan så att man själv skulle vilja ta en tugga     


 

Ovido - Quiz & Flashcards