RochOs

Alla inlägg den 18 september 2012

Av rochos - 18 september 2012 22:19

Igår blev det ingen ridning för jag fyllde år och när man fyller år, så vill en del komma på fika och så även igår.

Men idag var jag och Rulle iväg en sväng och det gick så där idag, det var inte våran dag. Rulle var super pigg, funderade på om någon hade placerat en raket där bakom på honom som jag inte såg när jag borstade och sadlade honom....  Nå jag ville ha en pigg häst och en pigg häst fick jag.. haha

Nå det blev en del trav och idag även lite nedsuttet samt att jag la jag till 2 korta galopper också men det blev en hel del halter också för att få herr Raket att lyssna lite på mig också och inte köra sitt eget race. När vi kom hem så blev det ca 5 minuter på ridbanan vilket säkert blev en stor besvikelse för herr Raket som säkert trodde att ridpasset var klar för dagen. Det blev trav på stor volt i båda varven och sen lite skritt på fyrkantspåret innan vi gav oss för denna gång.

Får se hur det blir i morgon, känner mig så där lite halvkrasslig just nu men jag hoppas att det inte är något som bryter ut för det för jag har inte tid att vara sjuk.. vem har det?


Tyvärr fick Oskar stå över idag också för någon har "lånat" kabeln till paddocklamporna och det hann bli mörkt innan jag var klar med Rulle. Måste fixa dem i morgon för märks det blir mörkare allt tidigare nu.



Ovido - Quiz & Flashcards