RochOs

Alla inlägg den 2 september 2012

Av rochos - 2 september 2012 20:45

Efter 2 dagars regnande var det dax att hoppa upp på Rulles rygg igen men ridpasset var inte en av våra bästa, vi var inte alls överens idag. Rulle var inte sugen på att jobba överhuvudtaget, han plockade fram någon liten miniarab som måste finnas i bland  gömmorna hos honom. Det kunde vara ett löv som prasslade i vinden, vi mötte tanten med sina två lurviga hundar i en RÖD jacka, herre gud och hur tänkte hon då? Vi såg en röd lastbil långt borta med något gult på flaket.. you name it, allt kunde visst vara farligt idag.

Vet inte om arabbeteende berodde på att han hade fått sova på box hela två nätter eller om han helt enkelt inte var sugen på att jobba idag.

Nå trava fick han göra vare sig han ville eller inte och efter en lång skrittstäcka hem så var han svettig till tusen och faktist väldigt flåsig, vilket fick mig att bli lite orolig. Tempade men den var helt ok, han har heller inte hostat och han kändes inte andfådd när vi travade, tvärtom så kändes väldig pigg.


Oskar hann jag inte alls med som planerat men igår fick han röra på sig lite. Hittade nämligen stora bollen och tänkte om han skulle vara sugen på sparka boll... men nej. Gräset längs kanterna var mer intressanta, märkligt att man kan vara så hungrig fast man går i en hagen med gräs i? Nå fick igång honom på fyrkantspråret och det blev en hel del bus men utan boll.


 




 

  


   

Ovido - Quiz & Flashcards