RochOs

Alla inlägg den 27 januari 2013

Av rochos - 27 januari 2013 19:52

Åkte iväg med R bort till ridhuset och maken fick följa med som assistent.

Det gick inte alls bra idag, det var som R hade sprungit in i en vägg. Han hade det jättejobbigt med andningen så vi blev faktiskt inte kvar så länge. Tempade honom hemma men han hade ingen feber.

Är han så här i morgon med så blir det till att boka tid till kliniken för koll för så här kan han inte ha det.

Kanske är det så att jag slutade för tidigt med att ge honom medicin. Jag gav honom en kur Acetylcystein i en veckas tid när han hostade och kanske är det så att jag skulle ha fortsatt några dagar till.


 



Av rochos - 27 januari 2013 11:52

Red O i R's ärvda sadel med ett storlek mindre i koppjärnet men jag konstaterade att padd behövs nog ett tag till, tyvärr.

O var så himla samarbetsvillig idag så det bara "spritti" kroppen på honom. Började på vallen med tempoväxlingar i skritt och sen gick vi över till skritt - trav - skritt och planerna med Svansjön verkar han ha glömt bort tack och lov. Han söker sig nedåt mer och mer och verkligen försöker! När han började bli lite trött så gick vi bort till ridbanan och red våran lilla övning och eftersom han ville vara duktig idag så ville han göra ett försöka i trav och visst fick han göra ett försökt men bakkärran hängde inte riktigt med så han fick faktiskt nöja sig med skritt. Passet avslutade med lite skänkelvikningar från medellinjen ut till spåret.


 


Ovido - Quiz & Flashcards