RochOs

Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av rochos - 24 augusti 2011 21:07

Haha.. det här börjar ju bli lite löjligt, kan ju inte hända så mycket på skrittrundor men idag tog jag faktiskt med O på släp och så red jag över bron.

Gick kanonbra!

Medans de åt sina krubbskrammel gick jag ut i hagen och mockade ihop en kärra och fyllde på lite vatten. O tar ju sån tid på sig att äta så man hinner göra lite annat under tiden   

Av rochos - 24 augusti 2011 16:38

YES, nu får jag köra tungt släp ute på vägarna men det kunde lika gärna ha gått åt pipsvängen igen.

Ett tag innan det var dags att åka iväg så kollar jag igenom väskan inser då att plånboken är borta och ingenstans hittar jag den!. Ringer jobbet och kollar om någon kan kolla om min hurts är låst vilket den ska vara. Självklart har jag varit duktig och låst efter mig igår när jag åkte hemåt. Misstänker att plånboken ligger där i, att den har ramlat ur när jag tog väskan.

Att plånboken ligger i hurtsen får jag reda på typ 10 min innan det är dags för min säkerhetskontroll. Snacka om att ha lite spänning i livet..  Men frågan är VARFÖR det alltid ska jävlas när det inte är direkt lämpligt.. hehe…


Efter att kollat ljus, däck m.m  fick jag redogöra för släpets bromsar, både påskjutsbromsen och handbromsen hur dem funkar. Däcken, mönsterdjupen, fick även redogöra hur lasten var surrad och hur man vet hur mycket spännbanden pallar…puh….När det var klart så sa han.. Det här kunde du ju!   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards