RochOs

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av rochos - 13 augusti 2012 18:43

Först ut Rulle på morgonen och i vanlig ordning, skritt. Var ute 1,15 i blandat underlag. Idag hostade han igen och hade något tung andning på slutet, ogillar det skarpt.


Efter lite flängande med Michael till Thuns (och nej, jag hittade inget att köpa..) så var det Oskars tur. Idag fick det bli longering på stoooor volt. Uppvärming och sen lite jobb med tre markbommar, gick galant så jag höjde upp den i mitten och även det gick hur bra som helst. Spände in honom sen och han fick jobba lite övergångar skritt, trav, skritt i ca 10 minuter. Släppte sen lös honom och han tog självmant galopp i vänster varv.. fast jag hade bara tänkt att låta honom trava av lite men men .. Så han fick även galoppa lite i högra varvet med och sen tog orken slut.

Av rochos - 13 augusti 2012 11:18

Det går jättebra med Humle & Dumle vilket är deras tillfälliga namn tills vi kommer på något bättre. Zorro är fortfarande "rädd" för dem, såna där små odjur har ju väldigt otäcka klor... Frasse har tagit det väldigt bra, inget fräsande och inget morrande alls. Utan det är som om det alltid har funnits kattungar hemma hos oss. Frasse är mest intresserad av kattungematen vilket så klart inte är så bra för honom. Så det är lite pyssel att komma ihåg att undan kattungefodret när han är inne.


 


 


 


 


Ovido - Quiz & Flashcards