RochOs

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av rochos - 3 mars 2012 17:57

Idag har det varit ännu en underbar dag med sol och inte alls blåsigt som igår.

Har hunnit med en hel del idag, fixat hemma, ridit 2 hästar och mockat i hagen och njutit av solen ute på altanen där det var hela 18 grader!


 


Med Rulle red jag bort mot brandvägen på vinst och förlust, tänkte att är det för jäkligt så vänder vi hem och ridet hemåt via skogarna bakom snickarfabriken. Men faktist så var det inte så farligt, visst var det riktigt glansig kärnis på en del ställen och i hjulspåren men annars så låg snön faktiskt kvar och jag såg till att vi höll oss i strängen mellan hjulspåren. Värst var det på traktorvägen som var isig hela vägen fram till husen. Så nu blir det nog så att man får vänta någon vecka innan man tar den rundan igen.

Det blev alla gångarter men i Rulle var det ingen go idag heller. Funderar på att öka på proteingivan lite, han får i sig det han ska men han kanske behöver lite extra nu vid pälsfällningen för nu har den har verkligen satt igång. Jösses som de fäller!


   


Oskar red jag den gamla vanliga rundan, till skillnad mot tidigare så var det ovanligt mycket trafik på ”Wallandervägen”.. hela 2 (!) bilar skulle prompt köra där just då men Oskar brydde sig faktiskt inte alls i dem utan tittade bara nyfiket in i bilarna för jag gjorde halt när de skulle passera oss. När kom hem så red vi en sväng runt vallen och sen lite på gården.. haha allt för att kunna öka på tiden lite och för att han ska se annat än det gamla vanliga.


När jag mockade i hagen fick jag hjälp av Marcus som körde Kermit och nu för tiden kan man säga väl säga att man mockar antal skopor istället för skottkärror     En skopa rymmer väl ca 2 skottkärror skit.

Det är fortfarande för fruset i lilla hagen för att ens tänka på att försöka mocka där men passagen är nu i princip klar och i morgon fortsätter vi uppe vid häcken. Alltså vilken skillnad det är det går så fort och lätt, speciellt om man är 2 som hjälps åt.


Ovido - Quiz & Flashcards