RochOs

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av rochos - 30 mars 2012 22:22

Ja vill man ha det så ska man övningsköra med sina barn. Nu är det Matthias tur att ta körkortet och idag var det min tur att sitta som co-pilot. Han ville ha helggodis och fick köra till Lunda livs... jaaa vad ska man säga.. visst gick det bra men nog hoppade hjärtat upp i halsgropen, bokstavlig talat! Nervösa skratt hade man visst också.. haha...



Nåja, nerverna har lugnat ner sig under kvällen. Hästarna åkte in igen för natten efter ett mycket omväxlande väder som har bjudit på sol, regn, snö, hagel och vindbyar.. med andra ord riktigt riktigt aprilväder. Rulle fick stå idag, vi får ta nya tag i morgon om man hinner mellan skurarna, snöbyarna eller vad det nu som kan trilla ner från himlen.

Av rochos - 30 mars 2012 16:36

Idag fick Oskar behandling och det är helt otroligt, lite småplock här och där men inget allvarligare än så sa L. Förra gången så kändes det som hela Oskar var helt låst och arg som ett bi var han ju då när han behandlades.

Bogen på båda sidorna var det lite mer på men det är ju inte så konstigt med tanke på att han säkert har gått och spänt sig när han har haft ont i knäna och sen det gamla vanligt, nacken. Kunde han bara slappna av så hon kan komma åt nacken så skulle det bli bra men han är ju så rädd om sitt huvud.

Så gissa om jag känner mig lättad, trodde att han skulle vara lika låst idag som sist, kanske t o m mer efter hans bravader vid klinikbesöket då han gick omkull och hade sig när han skulle lastas.

Ny genomkörare blir slutet av april då har vi hunnit börjat testa trava och se om hur hans knän reagerar på det och så även då kroppen, Rulle ska kollas igenom då också.


Ovido - Quiz & Flashcards