RochOs

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av rochos - 23 mars 2012 21:42

Vad jag såg här om dagen när Rulle och jag var ute och skrittade, den här sötnosen. Kan ni gissa vad den sitter på?


 


Jo på en hagstolpe, som jag skattade när jag såg den, Rulle måste ha undrat vad jag pysslade med. Den som har satt upp den har i alla fall rolig fantasi   

Av rochos - 23 mars 2012 18:42

Igår fick Rulle stå och jag red Oskar, samma "spännande" runda som i tisdags. Den här gången gjordes inga skänkelvikningar eller så överdrivet många halter. Försökte istället att han skulle gå i form i kortare sträckor och det gick si så där men så klart, han har inte direkt en massa muskler, tvärtom, så när jag får/kan börja rida honom i skogen så hoppas jag att han ska muskla på sig lite mera.


Red Rulle idag och det var Oskars tur att stå över ett pass. Eftersom Rulle kändes så bra sist så blev det faktiskt lite trav och en kort galopp idag. Travade bort mot Wallander och tillbaka och sen vek vi av in mot skogen och tog galoppen upp för vägen mot skogen. Stigarna är inte så där jätteroliga att rida på tycker Rulle så han höll sig mest off-road helt frivilligt. Rulle kändes helt ok men jag saknar piggheten, vart har den tagit vägen? Helst av allt vill han vända hem och allt "jobb" känns som att han gör helt utan energi. Vet inte om man ska vara orolig eller inte..

Säkert är det lite jobbigare att vara ute hela tiden men jag har sen någon månad tillbaka låtit dem stå inne en stund på morgonen innan jag drar till jobbet och ett par timmar på kvällen. Ibland ligger båda och sover men för det mesta så är det bara Oskar så passar på och lägga sig. Så det kan inte vara det att de inte kan vila och det har hänt flera gånger att jag har väckt dem inne i lösdriften där båda ligger och sover.. Så frågan är, hur ska jag få Rulle pigg igen?

Ovido - Quiz & Flashcards