RochOs

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av rochos - 18 mars 2012 19:58

Det blev lite paus i bloggandet, det har varit fullt upp inför middagen vi hade i lördags. Vi hade det jättetrevligt och maten lyckades jag med.. tror jag... Det får bedömningen vid nästa middag avslöja.


Skrev ju sist att jag hittade Rulle halt i hagen i fredags, rörde sig väldigt stelt med hf. Lite bättre igår och idag syns det knappt något. Ska rådgöra med veterinären i morgon om hur vi ska göra.

Igår fick jag ser något som jag aldrig har sett Rulle göra, leka! Oskar försökte få igång gubben och till slut blev det en massa nafsande efter varandra. Fick även se att Oskar kickade mot Rulle men det var för att Rulle nafsade honom i rumpan och det fick mig att fundera att Rulle kanske har fått en spark och därför markerat men det finns inga synliga spår efter det i så fall. Men det var lite kul att se att det går att få gubben att leka.


Idag så red jag ut en sväng med Oskar, började på banan och red sen den vanliga svängen och sen avslutade jag ett par varv på banan igen. På vägen så fick Oskar göra halt vid flera snöpinnar och det börjar märkas på honom att han är uppmärksam på mig nu. På slutet räckte det nästan med att jag tänkte halt så stannade han. Han fick även göra ett par ”skänkelvikningar”, han surar lite när han får gå undan för vänster skänkel och det visar han med en sur svansviftning. Han har viftat med svansen tidigare men då har jag inte tänkt på det men idag noterade jag att svansviftningen kom bara fram när han fick gå undan för vänster skänkel. Jag tror inte att det har med hans pålagringar att göra, snarare med hans låsningar. Ska kontakta L och bok en tid här snart så hon kan börja jobba på hans låsningar. Måsta bara få in lite klirr i plånboken först.

Ovido - Quiz & Flashcards