RochOs

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av rochos - 12 mars 2012 19:42

Har haft ont i vänstra armen någon veckas och det var på bättringsvägen. Tror att det är i en muskel som går från armbågen och nedåt mot handen men mest ont gör det strax nedanför armbågen och sen strålar det nedåt.Nu har jag rent utav skitont, har alltså inte haft så här ont förut, kan knappt lyfta amen och vissa rörelser gör så ont man har lust att svära högt. Och jag tror att det är faktiskt Oskars fel..

Det var när jag skulle ta loss en sko och han ryckte med frambenet och jag höll emot och jag kände att det "brände" till där det hade gjort ont tidigare men självklart så sket jag i det när jag höll på, utan jag fortsatte så klart. Får nu lida för det.. om det nu inte ger sig så får jag nog ta och beställa tid hos doktorn.

Nog om det, red Rulle idag och jag började med att skritta på vallen, vågade inte inte ha högre tempo än så eftersom det nu istället för att varit hårt underlag så har det blivit för mjukt och jag vill inte rida sönder kanten på vallen.

Sen in på banan och där blev lite trav och galopp och därefter jobbade lite med öppnor och slutor samt igångsättningar skritt - trav - skritt. Rulle känns fortfarande trött men jag inser även att han har rätt dålig kondis och orkar inget.

Efter kvällsmaten åkte grabbarna ut och faktiskt utan täcken. De har varit utan täcken dagtid rätt "länge" nu men nattetid har det fortfarande fått ha täcken på sig men i natt skulle det hålla sig över nollan. Men det är lite med hjärtat i halsgropen jag gör det.. tänk om det blir kallt ändå.. Men samtidigt så vet jag att de fryser inte och de har mat.

Av rochos - 12 mars 2012 14:25

Idag fick grabbarna nytt på fötterna, men jag höll på att göra en tabbe, hade växlat skoningsdag (igen). Hade fått för mig att skoningen skulle vara som i morgon, men jag har skrivit upp tavlan i stallet att den 12e mars är det skoning men ändå har jag fått för mig att det skulle vara den 13e....  Jäkla tur att man har möjligheten att stanna hemma och jobba bara så där ..


Talade om för B att jag hade varit på tappskoskurs och iom det så fick jag hugga in och ”hjälpa till”. Fick prova att rycka av skor på både Rulle och Oskar, det var något som jag inte kunde göra på kursen. Ägarna till hästarna var noga med vad man fick och inte fick göra med deras hästar.

Nu är man ju inte direkt snabb, mest fumlig så både Rulle och Oskar ledsnade på  mig.. haha..  

B tyckte att jag borde följa med henne en dag och vara praktikant. Ska bara nu kolla upp när jag skulle kunna ta ledigt från jobbet bara.




Ovido - Quiz & Flashcards