RochOs

Alla inlägg den 5 februari 2012

Av rochos - 5 februari 2012 18:09

Det blev ingen ridning idag trist nog. Det blev något mildare idag, typ -7 grader men då har det börjat blåsa istället och rida då är nog ingen hit för mitt ansikte. Nu gick det bra med igår med gårdagens ridtur fast jag var knallröd och varm (läs knallhet) om kinderna bra länge efter att jag hade gått in.

Så idag blev det småpyssel i stallet och så packade jag, som i vanlig ordning, hösilagesäckar som räcker ett par dagar. Tycker det är rätt skönt att göra i ordning ett gäng Ikeakassar så det är klart. Då kan man ha tiden till annat och speciellt nu när det blev kallt så tycker jag det är bra att ett gäng kassar kan stå inne och tina ifall blött hösilage. Känns bättre att kunna ge det till grabbarna istället för fruset.


Har glömt att berätta om hur Oskar såg ut i manen när han kom in för ett par kvällar sen. Hans man såg ut som svinto, han hade hittat ett lämpligt träd att klia sig emot... Som tur var så hittade jag en flaska med man & svansspray som det fanns pyttelite kvar i och som tur var så räckte det till att få ut trasslet. Syns inte så där jättebra på bilderna hur det verkligen såg ut. Men en liten hint är det i alla fall.


Det går bra med hans knän, vet inte om jag har gjort något dumt men jag har gått och beställt magnetknäskydd till honom, som ett komplement till hans behandlingar. Om magnetprodukter kan du läsa om här.


 


   

Ovido - Quiz & Flashcards