RochOs

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av rochos - 21 februari 2012 11:54

Det blev bara en kort ridpass, hade tänkt att jobba lite med antingen trav eller galoppintervaller på vallen men underlaget (snön) var inte det bästa efter regnandet och mer regn är på g, i alla fall enligt yr.no   

Att det blev ett kortare pass var för att det börja blåsa så förbaskat.


Jag började på vallen med att skritta och sen blev lite trav för att sen gå över till ridbanan som faktiskt hade helt ok underlag, blev lite förvånad själv över det. Trodde att det skulle vara skridskobana där inne.

Där jobbade vi med lite volter, skänkelvikningar, öppnor och slutor samt att han vid ena långsidan fick gå över bommarna som låg kvar sen sist. Gick inte att ta bort dem för de hade frusit fast    men det gjorde eg. inget alls. Efter bommarna fick Rulle gå in i en öppna för att sen gå in i en volt och ut ur volten in i en sluta. In på medellinjen för att sen skänkelvika oss ut ur den. Jobbade även lite med öka och minska volten.

Efter det här ridpasset så inser jag att nu måste jag boka in en tid hos kiropraktor, känner att jag är väldigt stel och inte riktigt kan hänga med Rulles rörelser. Har en som jag har blivit rekommenderad och som väntar på att jag ska boka in en tid.

Ovido - Quiz & Flashcards