RochOs

Alla inlägg den 25 februari 2012

Av rochos - 25 februari 2012 15:30

Idag har det var lite av aprilväder, regn, snö och blåst och solsken men jag hann rida Rulle innan det blev för jäkligt. Eftersom det blåste så, så beslöt jag mig att det får bli klättring i skogen och vi tog så gott som alla backar i skogen. Ridturen avslutade med trav och galopp på vallen. Idag var han inte alls lika mycket på i galoppen "hemåt" som sist utan idag kunde jag korta och länga honom jättefint. Traven samma sak, jobbade jag också med att korta och länga där.

Sen blev vädret för jäkligt så jag hade ingen lust att ge mig iväg med Oskar så istället så åkte jag iväg till sadelmakaren för att hon skulle göra en check av sadeln och den såg så fin ut så.

Jag red Oskar igår, det gamla vanliga igen, så det gör nog inget att han får stå idag men i morgon får han bli sadlad igen.


Igår hämtades vår lilla gröna hjälpreda "Kermit" och jag fick ta premiärturen med att köra upp hö upp till hagen och idag fick jag hjälp utav Michael när jag mockade i passagen. Lite för svårmockat ännu men börjar man ta det som går att få loss så blir det inte så mycket sen när väl allt blir mjukt.

Ovido - Quiz & Flashcards