RochOs

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av rochos - 19 februari 2012 16:50

Vilket skitväder det blev igår kväll, först regn, sen snö och sen tror jag att det övergick till regn igen under natten. Våran parabol slutade att fungera, eller rättare sagt, det kunde inte ta emot signaler längre så vi blev utan TV igår kväll. Men idag funkar det igen.

Naturligtvis fick grabbarna komma in och sova igår kväll, hade inte hjärta till att låta dem vara ute i det där vädret.


Hade tänkt att rida brandvägenidag  men ångrade mig när jag hörde något som liknade ett skott från det hållet. Hade inte satt på mig reflexväst och då vågade jag inte chansa så det blev skogen hos oss istället med klättring. Nog lite jobbigt med tankte på allt blötsnö. Turen avslutades med galopp på vallen, passade på att öka och minska galoppen vilket gick kanon.


Oskar hade jag som sagt tänkt att rida idag men med tanke på den här snön som är idag så skippade jag det. Steffe tog istället med honom på en promenad och han sa att där det var snö fick han platåer men på den plogade vägen så gick det bra. Nåja har väl inge bråttom med honom men det vore nog ändå bra att kunna rida honom lite innan nästa återbesök för då blir det ju en utvärdering på behandlingarna, hur han har svarat på dem samt om och hur han kommer att kunna ridas.


 

Ovido - Quiz & Flashcards