RochOs

Alla inlägg den 28 februari 2012

Av rochos - 28 februari 2012 10:09

Börjar bli lite dålig på att uppdatera bloggen tror jag minsann..

Men hur som haver så var Jessica ut till Oskar igår och skrittade honom ute på vallen och jag red Rulle efter jobbet. Började på vallen med en uppvärming och sen in på ridbanan för lite lösgörande arbeten. Underlaget på ridbanan nästan helt isfri. Började med att rida på en stor 8 volt och det i trav för första gången sen skadan och han kändes riktigt trevlig. Sen gick vi över till skritt med öppnor, slutor och skänkelvikningar och idag var Rulle riktigt trevlig i skänkelvikningarna. Slutorna slarvade han med men några riktigt fina blev det.

Jag är nog alldeles för försiktigt med Rulle just nu men jag vill skynda långsamt med honom. Men jag kommer att från och med nu börja lägga in mera pass på ridbanan som ska bli längre och jobbigare allt eftersom.


Igår fick Oskar vara helt utan täcke hela dagen och jag hade tänkt att Rulle skulle få slippa den sen också. Tanken vara att Marcus skulle ta av den innan han åkte till jobbet men jag glömde bort tiden och sen hann inte Marcus med det.

Natten tillbringade grabbarna inne och Oskar fick gå ut utan sitt täcke idag med men Rulle får ha på sin till en början. Ska iväg till Ikea med Michael och Marcus om ett tag och då ska jag faktisk ta av Rulles innan vi åker iväg. Det ska ju bli +8 - +9 grader i eftermiddag så det kan nog vara skönt att slippa täcket då.


 

Ovido - Quiz & Flashcards