RochOs

Alla inlägg den 11 februari 2012

Av rochos - 11 februari 2012 21:30

Hittade en nyhet på kakhyllan och det såg så gott ut så en förpackning åkte med hem.

Jättegoda!!



 

Av rochos - 11 februari 2012 19:25

På förmiddagen så åkte jag, Marcus och Michael iväg, Marcus skulle gymma och medans han gjorde det, så var jag och Micke under den tiden i Väsby C. Shoppade loss lite på Claes Olsson, hittade rep till mina tömmar, 2 större säckar att ha hösilage i. IKEA kassarna är för små sen jag gick över till svärfars hösilagebalar som är lite torrare än de jag köpte av A. I bokhandeln hittade jag en pocketbok att läsa, Michael Connelly's Fällan, en fortsättning på Poeten som var grymt bra!

Var även in en sväng på Hööks och köpte Back on Track knäskydd till Steffe, han har atros i ena knäet och jag tänkte att knäskyddes skulle kanske kunna hjälpa mot värken.

På vägen hem efter att ha plockat upp Marcus så körde vi via Eurostop och stannade till på Maxi. 


Senare eftermiddagen så hoppade jag upp på Oskar, vilket blev min lilla nypremiärtur. Började ett par varv inne på banan för att känna efter hur han kändes, lite spänd till en början men när jag började "jobba" honom med lite halter så varvade han ner och började frusta en massa och då red jag ut bort mot Wallander. Nu inte hela vägen för jag kände att tiden rann iväg och jag ville testa tömmarna på Rulle innan det blev för mörkt.

Och dem funkade skitbra, tömkörde inte länge, lite öppnor och ett par varv på en större volt sen fick det räcka.


 


Ovido - Quiz & Flashcards