RochOs

Alla inlägg den 5 april 2012

Av rochos - 5 april 2012 13:56

Idag har jag & Rulle varit och hälsat på Barbro och hennes medryttarhäst Bönan. Vi hade en underbar ridtur på 2 timmar ute i en fantastisk natur och vilka ridvägar... Är helt grön av avund!

När vi bokade in den här dagen så var jag helt säker på att med min vanliga otur, så det skulle vara snöstorm eller annat eländesväder men vi fick en dag med sol.

Det blev mest skritt idag men 2 galopper blev det, en kortare och en längre och Rulle var helt förändrad, full av energi!. Tror helt enkelt att han har saknat sällskap på våra ensamma turer. Örona var framåt hela tiden och han skrittade på med sådana kliv att Bönan inte hann med.. min gamla Rulle var på tillbaka..säkert bara på blixtvisit men nu vet jag i alla fall att den där energin finns där någonstans   

När vi kom tillbaka från ridturen så lastade jag in Rulle i transporten och där fick han stå en stund för vi skulle ha kaffe först innan hemgång. Nyttigt för herr'n att bara stå där inne och det gick bra men han blev lite frustrerad först och kanske lite sur för han tyckte att nu var vi klara och nu skulle vi hem ..


När nu transporten ändå stod påkopplad så plockade jag ut Oskar för lite lastträning och det gick superbra! Han klev på halvvägs direkt och jag backade ut han innan han själv beslöt sig för det. Sen var det som om han kom på att det här var ju riktigt dumt av honom så stannade på rampen ett par gånger innan jag fick på honom igen och denna gång nästan hela vägen. En massa godis och sen snabbt ut innan han fick för sig att backa. Tror att jag höll på max 10 minuter.


 




Ovido - Quiz & Flashcards