RochOs

Alla inlägg den 21 april 2012

Av rochos - 21 april 2012 21:15

Lasttränade Oskar här på kvällen. Han överaskade mig att gå in på en gång men backade ut rätt fort igen. Så där höll vi på ett tag. Fick in honom massor av gånger men han vågade inte stanna kvar. Någon kunde ju stänga bakom honom..

Men det är väl bara att kämpa på.


 

Av rochos - 21 april 2012 15:22

Idag har jag & Rulle varit iväg på en sån där jätterolig morgon/förmiddag hos Barbro igen!

Ca 2 timmars tur med massor av galopp och bitvis har det gått väldans fort och Rulle har hängt med! Men så tror jag att Rulle ville visa Barbros häst att han minsann också kan! (Barbro red en av stallägarens hästar som tävlar distans och som är hela 25 år om jag nu kommer ihåg det rätt). Den här stallägaren är min allra första hovslagare jag hade och idag fick jag chansen att träffa honom igen, kul!

Resten av dagen har gått till pyssel i stallet, har rensat i sadelkammaren, man strör ut sina saker rätt bra när man är ensam men nu får de nya hyresgästerna också plats   .


Orkade inte med Oskar idag, får ta honom i morgon, funderar på att ta en lång skrittrunda med Rulle. Han är nog lite mör efter all galoppande och ev. så tar jag Oskar på släp eller så tömkör jag honom.. vi får se.


   Bild från förra gången vi var och red hos Barbro

Ovido - Quiz & Flashcards