RochOs

Alla inlägg den 12 september 2011

Av rochos - 12 september 2011 22:06

Oj nu har man blivit spelberoende    Har blivit beroende av det här spelet på sjukt kort tid och det är Jessica som har dragit ner mig i spelfördärvet.. Wordfeud, say no more, men sjukt roligt är det. Satt på kontoret och hade knappt tid att jobba.. nej så illa var det inte men nästan.. haha..


Idag kom Carro för att rida och vi började med den vanliga skrittrundan på 30 min.

Ställde in Rulle in boxen och den killen måste ha tappat några celler ....  För det kom inte ett pip från honom när jag gick ut ur stallet och lämnade honom ensam. Hade det varit några månader tidigare så hade han levt rövare i boxen!  Bara njuta av den här tiden medans han kan stå själv   


Hade plockat fram 4 bommar och lagt dem i set om 2 och 2, dvs 2 bommar med lagom avstånd från varandra och sen ca 5-6 m och sen nästa bomserie på 2 men något kortare avstånd. Tanken var att Carro skulle försöka korta ner traven men bibehålla energin när hon red över dem det gick väldigt bra. När hon kom in på kortsidan skulle hon rida en stor volt och sen ut på spåret igen. Mot slutet fick hon galoppera en långsidan men då började Oskar bli trött så jag tog bort bommarna så då slapp han tänka på dem. Båda var jätteduktiga och Oskar var trött och svettig efter passet.

Ovido - Quiz & Flashcards