RochOs

Alla inlägg den 17 september 2011

Av rochos - 17 september 2011 13:32

Vilket underbart höstväder det är idag när jag som fyller år, typ 21 år   


Igår kväll kom Eklunds över på fika och jag fick en lampa att ha när jag rider i mörket. I vintras "bråkade" jag och Steffe om hans lampa... Men nu har jag en egen och vi slipper ha diskussioner vem som ska ha Steffes   

Här finns lamporna och jag rekommenderar dem verkligen


Red Oskar på stubben idag och passet började med att han hade huvudet högt ovanför molnen.. typ. Men skam den som ger sig.. började med att rida mycket övergångar mellan skritt och trav. Hade velat galopperat men min galoppfobi kom över mig. Skumt.. kan galoppa honom på grusvägar men inte på stubben... än. ..

Men hur som haver mycket övergångar och efter ett tag jobbade jag honom på en volt runt en telefonstolpe (bra riktmärke till att få en rund volt..) och då började jag få honom att börja jobba ordentligt. Vänster varv gick lysande bra men lite sämre i höger men det kommer...

Han orkade hålla igång i ca 30 min sen kom tröttheten och snubblande så då avslutade jag med att jobba honom i skritt ett tag till.


Rulle och jag tog vår sedvanliga 30 min. skrittur barbacka. Avslutade med en kort sträcka trav och det kändes bra.. tror jag.


Ikväll ska vi på halv 8 hos mig middag. Vi är 4 par som ska turas och ikväll är det premiär.

Ovido - Quiz & Flashcards