RochOs

Alla inlägg den 7 januari 2012

Av rochos - 7 januari 2012 15:21

Jäkla häst.. ja självklart är det hans fel att han drar av sig skon, har inte tid med sånt. Vill ju rida nu, känns som att vi är på G nu.

Skon tappade han någonstans i skogarna för det blev offroad ridning idag. Började i våran skog och sen in i Wallanderskogen och ut på hyggena där han fick lyfta på fötterna. Det är väl där någonstans den ligger, tappskon alltså.

Men jag märkte inget förräns vi kom hem så jag har både travat och galoppat lite utan en sko...

Får se om jag testar och rider lite på vallen nedanför stallet i morgon, borde ju vara tillräckligt bra underlag för att det inte ska göra ont och han brukar inte vara känslig. Gick ju bra idag...


Det var i alla fall en underbar dag, soligt och kallt. Var lite rädd att jag skulle börja frysa om fötterna i de nya ridstövlarna men det gick bra. Började ana lite mot slutet att tårna började protestera mot kylan.

Ikväll kommer "Järvsöborna" hem efter ett par dagars skidåkning.


 

Av rochos - 7 januari 2012 10:37

Är så glad över min egenhändigt gjorda värmebalja, den funkar super nu när det blev minusgrader. Inte en minsta tillstymmelse till isbildning. Igår hade jag Oskar inspärrad vid lösdriften för att han skulle ha lite lugn och ro, inte för att det är någon form av rejsande i hagen men han har ju en sådan respekt för farbror Rulle så han kan göra lite hopp och skutt för att komma undan den elaka farbror'n. Rulle fick hålla sig på andra sidan av avspärrningen och fick en hink med vatten och den frös till igår. Hade eg. tänkt att låta dem gå så över natten också men  när jag såg Rulles "ishink" så ändrade jag mig och lät de gå tillsammans.


Snart dax att dra på sig ridkläderna igen. Vet bara inte vad jag ska hitta på idag, funderar på offroad ridning i skogen så Rulle får lyfta på bena eller om jag ska ta skrotrundan.


 

Ovido - Quiz & Flashcards