RochOs

Alla inlägg den 30 januari 2012

Av rochos - 30 januari 2012 22:15

Det blev ett kortare ridpass idag på ca 45 – 50 min, halva tiden ute på vallen i alla gångarter som uppvärmning och andra halvan inne på banan.

Jobbade lite i traven på 4 kantspåret och sen på ena kortsidan in på en stor volt. Han var lite seg idag, undrar vart den taggade Rulle tog vägen?. Avslutningsvis fick han jobba lite på öppnor, slutor och skänkelvikningar.


 


Av rochos - 30 januari 2012 15:00

Idag var det dags igen, återbesök för Oskar. 

Började med longerprov och det var något bättre än förra gången men så klart inte helt bra. Sen böjprov och Jessica fick lubba i snön   . Det var något bättre på vänster än höger men båda knäna blev behandlade och denna gång även med Tuppkam och sen ultraljudades gaffelbanden för att se om det finns blödningar.

Gaffelbanden var något förtjockade och han hade haft mindre blödningar (om jag nu kommer ihåg det här rätt).

Han skulle även ha blivit behandlad med stötvågor också, men maskinen tyckte att det var för kallt så vi får försöka göra det i morgon istället. Stötvågsbehandlingen ska ges i 3 omgångar med ca 2 veckors intervall. Det ska tydligen hjälpa till att få bättre blodgenomströmning.

Vi diskuterade lite om Back on Track men sen har jag hittat en sida med magnetprodukter som sägs ska vara bra. Frågan är om man kastar pengarna i sjön eller om det är en hjälp..

Vid nästa ÅB ska det bli en utvärdering om hans fortsatta karriär som ridhäst och hur den kommer i så fall att bli.


 

Ovido - Quiz & Flashcards