RochOs

Alla inlägg under september 2011

Av rochos - 4 september 2011 12:33

jag har eller rättare sagt 2 fantastiska hästar så klart. Men Oskar förvånar mig hela tiden. Idag red vi över bron och tänkte ta grusvägen fram och tillbaka men när jag kom fram till där vägen delar sig så bestämde jag mig för att fortsätta bort till Ista skogen. Så det blev hans och min första ensamma långritt och ensam på vägen ritt.. iof en kort bit men i alla fall. Inga bilar kom men jag tycker att det är en bra väg att börja med och se hur trafiksäker han eg. är och speciellt när man är ensam ute.

Han skötte sig kanon, det blev alla gångarter och han t o m traskade igenom vattenpölar utan att blinka.. nåja en var visst farlig. Det enda var väl att han hade dålig koll på fötterna sina.


Rulle får en vilodag idag. Ska fixa lite i hagen och stallet istället för idag flyttade isisarna också.. Tomt blev det.

Tyvärr så kom L och sabbade min dag. Vet inte vad jag ska göra för att han ska tycka att jag gör någonting bra också.

Av rochos - 3 september 2011 13:37

Började med att rida Oskar, en tur i skogen och avslutade på stubben vid Gravkullen.

Inte lika snubblig idag som han brukar och inte blev han rädd för svampplockare så som Rulle ibland kan bli   

Det verkade som Oskar tycka att det hörde till vanligheterna att folk kryper omkring i skogen.

När skogrundan var avklarade så travade vi lite på stubben gick bra, blev lite pigg men lyssnade på förhållningarna jättebra. Huvudet var väl inte där jag hade önskat mig men ett par gånger fick jag till det.


Tog dagliga skrittpromenaden med Rulle uppsuttet idag, barbacka. Kändes fräsch men så har jag ju heller inte märkt något särskilt i skritten utom den sista veckan, då började han ta något kortare steg med höger bak.


Idag flyttar tyvärr Rune till ett annat stall, tråkigt tycker jag men jag önskar Anki och Emelie lycka till med flytten, att Rune nu kommer att trivas den här gången.

Av rochos - 1 september 2011 21:33

Har värsta huvudvärken nu och alvedonet verkar inte hjälpa värst. Blir tidigt i säng ikväll. Kände redan på dagen att det var på g men trodde inte att det skulle bli något av det.


Nåja, dagliga prommisen med Rulle och på Oskar plockade jag bort 2 fästingar. Verkar vara mer regel än undantag att jag måste plocka bort fästingar. Har aldrig varit med om mer fästingrik säsong!


    Tagna med mobilkameran, är lite imponerad faktiskt att den tar så bra trots tassjabbande.

Ovido - Quiz & Flashcards